Beoordelingen van Eethuis Kolintang Utrecht

Recente recensies van Eethuis Kolintang Utrecht

5 sterren na 36 reviews

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker eten! Vandaag nog genoten van een restje. De eigenaar is ontzettend aardig en laat je alles proeven. Heel veel keus en ik vind het zelf het lekkerst om er naar toe te gaan en te bestellen. Dan zie je al die bakken overheerlijk eten en krijg je keuzestress. Ik had bami rames met saté, lekker rendang en pittige kipstukjes en aubergine en kool als groenten. Dus... ik zeg doen en regelmatig daar gaan bestellen. Je krijgt er geen spijt van hoor.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, wel erg veel te veel voor mij jammer dat er geen kleinere porties zijn zonde om zoveel weg te gooien als het verder niet opgegeten word.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen zaterdag bestelling opgehaald. Stond keurig klaar op de afgesproken tijd, goed verpakt. Genoten van alle gerechten. Onze favorieten waren Sayur Lodeh, Rendang en de Indische balletjes. Puntje spekkoek als dessert maakt het helemaal af.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk op smaak en temperatuur, perfect op tijd klaar!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb al 3 keer besteld en steeds tot volle tevredenheid

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, maar de groente ging niet op. Het was taai en er zat geen tauge bij.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima nasi rames, ruime portie, echt Indonesisch! Suggestie: de ikan (makreel) in een apart vakje of bakje, zodat de vissmaak niet in het vlees (rendang) trekt.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijke bediening. Of je er nu eet of afhaalt, kwaliteit is top!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, zeer vriendelijke service!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Indisch eten van Utrecht!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

4 porties roti koud besteld. Thuis opgewarmd in de stoomoven. Het smaakte heerlijk. Wel even de bestelling nagelopen bij afhalen. In de drukte was de extra Rotiplaat niet ingepakt.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker eten. Het is zo goed van smaak en prima hoeveelheid. Ontzettend aardige eigenaar die heel hulpvaardig is. Ik zit nog na te genieten:)

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker eten, maar ben ook niet anders van jullie gewend!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk! Lekkerdere roti kun je niet krijgen, de bapao’s zijn ook super, eigenlijk is alles hier heerlijk!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd even heerlijk!!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Zal bij een volgende digitale bestelling aangeven wat "jus" van het vleesgerecht te willen om het smeuïger te laten zijn.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti is erg goed en lekker!!! Zo lekker dat je eigenlijk blijft eten ook als je al vol zit...

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Komen hier sinds 2008. Als Indo durf ik te zeggen dat ik van Indisch eten verstand heb. Kortweg 5*!!! Zeer aan te raden!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk Indonesische gegeten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk om zo te bestellen. Het zal wel makkelijk zijn als je de bakjes met komkommer ook in andere maten kan bestellen en niet alleen klein. Eten was zoals altijd weer heerlijk.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk authentiek Indonesisch eten. Beste van Utrecht.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super lekker en handig online besteld.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Vandaag heerlijk roti gegeten! Fijn om van te voren te kunnen bestellen en af te rekenen. Bedankt!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk doch betaalbaar. Verse groenten en lekker gekruid. Vriendelijke eigenaren.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

fantastisch! heerlijk gegeten. de rendang is erg lekker!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en smakelijk eten, echt een verwennerij in deze tijd!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

2 rijsttafels voor 2 personen besteld, het was super lekker!