Beoordelingen van Eethuis Kolintang Utrecht

Recente recensies van Eethuis Kolintang Utrecht

5 sterren na 74 reviews

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! Altijd goed en we zijn dol op de roti. Bedankt!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker zoals altijd, en vooral de vleesmaaltijd die ik voor mijn man had besteld. Ik bestel altijd Rames vegetarisch voor mezelf. Vandaag helaas zonder tempeh. Dat zag ik pas vanavond toen ik het eten ging opwarmen. Dat vond ik toch erg jammer, want ik hou van tempeh. Dus ik hoop de volgende keer ook weer tempeh te krijgen. Met vriendelijke groeten

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer ontzettend lekker, zoals altijd. Sinds wij enkele maanden geleden de roti van Kolintang hebben ontdekt, willen wij geen andere meer! Ook echt een aanrader voor vega's en vegans!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel smakelijke Vega rijsttafel voor twee. Groenten en bijgerechten waren knapperig en vers bereid. De aubergine was lekker pittig en boterzacht. Een mooi gevarieerde maaltijd, ruim genoeg voor twee personen.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Buitengewoon lekker,op tijd en goede temperatuur!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima kwaliteit. Saus bij de sate-stokjes is een beetje weinig.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker eten en voldoende keuze!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer een heerlijke roti. We hebben ervan genoten

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!!!!!!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en een aanrader

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer als altijd heerlijk gegeten. Producten zijn zeer goed van smaak, goede porties en lekker gekruid. Alles is altijd dik in orde bij het ophalen van de bestelling. Personeel is altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Er werd zelfs meegelopen naar mijn auto met mijn (grote) bestelling. Geweldige mensen met hart voor lekker eten! Echte aanrader!!!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en lekker veel groente.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Verrukkelijk eten!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaken ! Al jaren hoge kwaliteit !

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond keurig klaar om op te halen op het afgesproken moment. Het was heerlijk.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch gegeten! Echt geweldig 😃

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld en het was erg lekker. Het eten stond klaar op de afgesproken tijd. Gaan we zeker weer doen!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

het smaakte allemaal zoals altijd voortreffelijk!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten, goed bereid, verse producten. Eigenaar Frans is altijd vrolijk en vriendelijk, dat maakt het eten nog lekkerder.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruime porties en bovenal zeer goed op smaak. Ajam pedis en en daging rund peteh een aanrader als je van pittig houdt. Ook handig dat je online al kan bestellen, dit werkt prima.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed in alle opzichten.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, lekkere Indisch stoofvlees, het stond klaar toen we het kwamen ophalen.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoonweg heel lekker. Met name de soto en de sateh ajam. Met de aantekening dat de nasi goreng erg basic is.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was de Nasi Rames weer eenn prima maaltijd. Echt Indonesisch: stevig gekruid, lekker pittig en een mooie portie.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti, alles is perfect op smaak!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd helemaal super! Goed van smaak, lekker gekruid en goede porties. Nog nooit iets aan te merken gehad! Niets dan complimenten.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd heerlijk eten

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en eigenlijk altijd heerlijk! Als ik verlang naar een bepaald gerecht is het nooit aangepast of iets, altijd authentiek.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is hier echt top!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere rijsttafel, aanrader!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was superrrr goed. Ze zijn ook klantvriendelijk

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer piekfijn voor elkaar! En uiteraard erg lekker.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was uitstekend verzorgd en smaakte weer heerlijk!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles uitstekend verzorgd, vriendelijke service en alles heel erg lekker....hoeveelheid ruim genoeg! Op zaterdag alles koud opgehaald en op zondag zelf opwarmen heel eenvoudig. Speciale vermelding voor de saté: geweldig!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker eten! Vandaag nog genoten van een restje. De eigenaar is ontzettend aardig en laat je alles proeven. Heel veel keus en ik vind het zelf het lekkerst om er naar toe te gaan en te bestellen. Dan zie je al die bakken overheerlijk eten en krijg je keuzestress. Ik had bami rames met saté, lekker rendang en pittige kipstukjes en aubergine en kool als groenten. Dus... ik zeg doen en regelmatig daar gaan bestellen. Je krijgt er geen spijt van hoor.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, wel erg veel te veel voor mij jammer dat er geen kleinere porties zijn zonde om zoveel weg te gooien als het verder niet opgegeten word.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen zaterdag bestelling opgehaald. Stond keurig klaar op de afgesproken tijd, goed verpakt. Genoten van alle gerechten. Onze favorieten waren Sayur Lodeh, Rendang en de Indische balletjes. Puntje spekkoek als dessert maakt het helemaal af.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk op smaak en temperatuur, perfect op tijd klaar!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb al 3 keer besteld en steeds tot volle tevredenheid

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, maar de groente ging niet op. Het was taai en er zat geen tauge bij.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima nasi rames, ruime portie, echt Indonesisch! Suggestie: de ikan (makreel) in een apart vakje of bakje, zodat de vissmaak niet in het vlees (rendang) trekt.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijke bediening. Of je er nu eet of afhaalt, kwaliteit is top!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, zeer vriendelijke service!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Indisch eten van Utrecht!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

4 porties roti koud besteld. Thuis opgewarmd in de stoomoven. Het smaakte heerlijk. Wel even de bestelling nagelopen bij afhalen. In de drukte was de extra Rotiplaat niet ingepakt.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker eten. Het is zo goed van smaak en prima hoeveelheid. Ontzettend aardige eigenaar die heel hulpvaardig is. Ik zit nog na te genieten:)

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker eten, maar ben ook niet anders van jullie gewend!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk! Lekkerdere roti kun je niet krijgen, de bapao’s zijn ook super, eigenlijk is alles hier heerlijk!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd even heerlijk!!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Zal bij een volgende digitale bestelling aangeven wat "jus" van het vleesgerecht te willen om het smeuïger te laten zijn.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti is erg goed en lekker!!! Zo lekker dat je eigenlijk blijft eten ook als je al vol zit...

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Komen hier sinds 2008. Als Indo durf ik te zeggen dat ik van Indisch eten verstand heb. Kortweg 5*!!! Zeer aan te raden!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk Indonesische gegeten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk om zo te bestellen. Het zal wel makkelijk zijn als je de bakjes met komkommer ook in andere maten kan bestellen en niet alleen klein. Eten was zoals altijd weer heerlijk.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk authentiek Indonesisch eten. Beste van Utrecht.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super lekker en handig online besteld.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Vandaag heerlijk roti gegeten! Fijn om van te voren te kunnen bestellen en af te rekenen. Bedankt!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk doch betaalbaar. Verse groenten en lekker gekruid. Vriendelijke eigenaren.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

fantastisch! heerlijk gegeten. de rendang is erg lekker!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en smakelijk eten, echt een verwennerij in deze tijd!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

2 rijsttafels voor 2 personen besteld, het was super lekker!