Beoordelingen van Eethuis Kolintang Utrecht

Recente recensies van Eethuis Kolintang Utrecht

5 sterren na 153 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

We vinden het eten van Kolintang altijd goed en lekker.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

We vinden het eten van Kolintang altijd goed en lekker.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, ruim genoeg en snel klaar.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We kwamen hier al regelmatig voor het fijne Indo eten (dat we ook altijd voor mijn Indo vader moeten meenemen). Dit keer eens de roti genomen. En die is ook heerlijk!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker authentiek en ruime porties

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijk personeel en een goed verzorgde winkel! Super tevreden

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald, heerlijk gegeten (Nasi Rames en Roti hete kip)

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kolintang lijkt ieder jaar wel beter te worden. Heerlijke authentieke Indonesische gerechten

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!!!!!!! De roti is hier fantastisch en met zoveel lekkere vegan opties🥰

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en we hebben ervan genoten. Alles was nog warm toen ik thuis kwam

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer gesmuld!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Hallo Kolintang, De Roti was lekker van smaak. Iemand in ons gezin heeft een gevoelige maag. Die reageerde wel behoorlijk. Kan het de combi van kruiden en vet zijn? Het is verder opbouwende feed back hoor. Kijk maar wat jullie ermee kunnen. Wij vinden het fijn dat er Kolintang er is in Lunetten.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Indonesisch eten van goede kwaliteit. We komen er regelmatig (nasi rames, rijsttafel en een keer catering) en het is altijd fantastisch lekker!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer afgehaald, eten was heerlijk en heel vriendelijk geholpen. We gaan zeker terugkomen.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel Lekker eten (Nasi guning spec.), voldoende en gevarieerd.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top als altijd! Enorm lekker.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, meer dan voldoende en schappelijk geprijsd. Goede smaken.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed en ik kom altijd met plezier terug!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk. De smaak van de pittige kruiden. De pindasaus is heerlijk. We hebben genoten.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Had maaltijd besteld om 17.40. Was op tijd in , er stond een wachtrij en heb netjes gewacht tot er gevraagd werd of iemand iets besteld had. had beter zelf initiatief kunnen nemen. Maar heb toch heerlijk gegeten. De saté was voortreffelijk, krokant en géén saus, prima!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk met 5 personen gegeten van de 4p luxe rijsttafel! En nog genoeg over!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was snel klaar en het was heerlijk! Smaken waren geweldig en Sambal Goreng Tempeh in het bijzonder was uitstekend!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zowel de soto als de rames waren precies wat we ervan hoopten; smaakvol, een volwaardige maaltijd door de variatie en een goede portie

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt genieten!! Alles compleet, alles super lekker. We hebben weer genoten :)

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en voldoende, service was geweldig

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Roti, kip Kerry was weer heerlijk...

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker eten, makkelijk online besteld en snel opgehaald. BTW kunnen jullie bij de vleesgerechten aangeven of het pittig is of niet? Ik ken de gerechten nog niet zo goed.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en goed eten (wij hadden de roti en de rames) met een fijne service. Echt een aanrader!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De saus van de gado gado was er al overheen gegoten en dat is niet zo lekker bij het opwarmen thuis. De emping was echt 'afval'. Een klein beetje wit en de rest bijna zwart en bijna zo fijn als poeder.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de roti rol met rendang gekocht. We hebben heerlijk gegeten

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten voor een goede prijs!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer lekker gegeten en zeer vriendelijke eigenaren

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Toproti! Dit was mijn eerste keer maar ik ga vaker bestellen.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een enorm vriendelijk personeel! En opnieuw weer zooooooo lekker gegeten! Gewoon genieten

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd heerlijk. We rijden vanuit Culemborg speciaal naar Lunetten om het op te halen. En de service is top en erg vriendelijk.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: heerlijk eten!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd vriendelijk personeel. Eten altijd goed. Zeker een aanrader.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was voortreffelijk. Jammer dat wij zo ver bij u vandaan wonen. Mvg Liesbeth

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegan rijsttafel! We zijn er wel achter gekomen dat een rijsttafel voor twee personen genoeg is voor vier (16+) personen .

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heel erg lekker. Op deze manier kunnen we toch nog genieten en meteen de plaatselijke ondernemer steunen.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!!!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig zoals altijd!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik kom hier regelmatig. Het eten is erg lekker, personeel is vriendelijk en afgesproken afhaaltijd klopt altijd als ik telefonisch of via de website bestel.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker eten!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top. Gezond en lekker

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Enak sekali. Betoel2 asli. Heel vriendelijke mensen met liefde voor hun vak. Wij komen hier al jaren uit Maarssen en iedere keer weer erg lekker. Daging peteh is mijn favoriet.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt super lekker!!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We zijn blij dat we in deze gekke corona tijd af en toe terecht kunnen voor een smaakvolle maaltijd bij onze Toko. Dit weekend waren de maaltijden die we hadden opgehaald weer heerlijk en de porties ruim voldoende.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zou de afhaaldatum willen toevoegen. Het is niet helemaal duidelijk dat je alleen voor de huidige dag kunt bestellen en niet voor andere dagen in de toekomst.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en vriendelijke service. Koud meegenomen en kreeg netjes instructies over hoe ik het beste het eten kon opwarmen.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, altijd goed bij Kolintang.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer ontzettend lekker, goed gekruid en heerlijk vers. Ik had de gadogado met saté. Genoeg voor 2 dagen. De nasi rames speciaal was ook heerlijk. Besteld om 18.00 uur en het was ook klaar. Aardige mensen! Het blijft 'mijn' favoriete eethuis.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was mijn elfde bestelling bij Kolintang, nu de eerste keer zelf opgehaald in plaats van besteld via Deliveroo. Het eten is smaakvol en de porties zijn perfect. In Utrecht is dit, tot nu toe, mijn favoriete adres voor Indonesisch eten.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker eten. Vriendelijk personeel. Ik ben blij dat we dit eethuis hebben ontdekt

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer top.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige smaken en ontzettend goede én snelle service. En je kan kiezen uit een heel mooie variatie van gerechten. De verpakking is heel adequaat in die plastic dozen en alles blijft goed warm. Al jaren zijn wij FAN van Kolintang!!! Ik weet ...het is hard werken maarrrr...Ga zo door!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten! Ik kom vaker langs :)

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, wij hadden vandaag een bami rames met groenten vlees en een ei, heerlijke roti en de kip bapao zijn ook favoriet bij ons. Dan wil je nooit meer bapao van de supermarkt. Tot snel weer!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd..heerlijk gegeten. Eten stond op tijd klaar. Dikke complimenten voor de bestel-website. Werkt perfect.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten. Keer op keer!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden 2 keer Nasi Rames besteld, Rames Compleet (+Nasi Goreng,+Ajam Pedis,+Sambal Goreng Rund,+Atjar Tjampur,+Shang Hai,+Warm) Rames Compleet (+Nasi Koening,+Rendang,+Sambal Goreng Rund,+Sayur Lodeh,+Terong Blado,+Warm) Lekker eten met Indonesische smaak. Maar bij elke portie waren de twee groente gerechten bij elkaar in éen vakje net zoals de twee vlees gerechten. Daardoor gaat de specifieke smaak van elk gerecht verloren. Deze verkeerde afwerking doet veel te niet aan de totale beleving. Jammer. De nasi kuning was niet goed doorgeroerd (gekookt) waardoor sommige delen witte rijst aanwezig was, Overigens kon ik de kunjit, sereh en kokos niet echt proeven. Verder was het smakelijk en zeker geen misser. Voor herhaling vatbaar.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit is met stip de beste plek om Indonesisch eten te halen. Lamsvlees en de aubergine zijn toppers

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Indonesische eten in Utrecht.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, bedankt!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk authentiek Indonesisch!! (En de Surinaamse Barra is ook fantastisch 😇😇🙏🙏)

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten en zeer vriendelijke bediening!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote portie en smaakte erg goed!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! Altijd goed en we zijn dol op de roti. Bedankt!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker zoals altijd, en vooral de vleesmaaltijd die ik voor mijn man had besteld. Ik bestel altijd Rames vegetarisch voor mezelf. Vandaag helaas zonder tempeh. Dat zag ik pas vanavond toen ik het eten ging opwarmen. Dat vond ik toch erg jammer, want ik hou van tempeh. Dus ik hoop de volgende keer ook weer tempeh te krijgen. Met vriendelijke groeten

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer ontzettend lekker, zoals altijd. Sinds wij enkele maanden geleden de roti van Kolintang hebben ontdekt, willen wij geen andere meer! Ook echt een aanrader voor vega's en vegans!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel smakelijke Vega rijsttafel voor twee. Groenten en bijgerechten waren knapperig en vers bereid. De aubergine was lekker pittig en boterzacht. Een mooi gevarieerde maaltijd, ruim genoeg voor twee personen.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Buitengewoon lekker,op tijd en goede temperatuur!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima kwaliteit. Saus bij de sate-stokjes is een beetje weinig.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker eten en voldoende keuze!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer een heerlijke roti. We hebben ervan genoten

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!!!!!!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en een aanrader

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer als altijd heerlijk gegeten. Producten zijn zeer goed van smaak, goede porties en lekker gekruid. Alles is altijd dik in orde bij het ophalen van de bestelling. Personeel is altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Er werd zelfs meegelopen naar mijn auto met mijn (grote) bestelling. Geweldige mensen met hart voor lekker eten! Echte aanrader!!!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en lekker veel groente.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Verrukkelijk eten!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaken ! Al jaren hoge kwaliteit !

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond keurig klaar om op te halen op het afgesproken moment. Het was heerlijk.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch gegeten! Echt geweldig 😃

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld en het was erg lekker. Het eten stond klaar op de afgesproken tijd. Gaan we zeker weer doen!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

het smaakte allemaal zoals altijd voortreffelijk!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten, goed bereid, verse producten. Eigenaar Frans is altijd vrolijk en vriendelijk, dat maakt het eten nog lekkerder.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruime porties en bovenal zeer goed op smaak. Ajam pedis en en daging rund peteh een aanrader als je van pittig houdt. Ook handig dat je online al kan bestellen, dit werkt prima.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed in alle opzichten.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, lekkere Indisch stoofvlees, het stond klaar toen we het kwamen ophalen.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoonweg heel lekker. Met name de soto en de sateh ajam. Met de aantekening dat de nasi goreng erg basic is.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was de Nasi Rames weer eenn prima maaltijd. Echt Indonesisch: stevig gekruid, lekker pittig en een mooie portie.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti, alles is perfect op smaak!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd helemaal super! Goed van smaak, lekker gekruid en goede porties. Nog nooit iets aan te merken gehad! Niets dan complimenten.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd heerlijk eten

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en eigenlijk altijd heerlijk! Als ik verlang naar een bepaald gerecht is het nooit aangepast of iets, altijd authentiek.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is hier echt top!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere rijsttafel, aanrader!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was superrrr goed. Ze zijn ook klantvriendelijk

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer piekfijn voor elkaar! En uiteraard erg lekker.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was uitstekend verzorgd en smaakte weer heerlijk!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles uitstekend verzorgd, vriendelijke service en alles heel erg lekker....hoeveelheid ruim genoeg! Op zaterdag alles koud opgehaald en op zondag zelf opwarmen heel eenvoudig. Speciale vermelding voor de saté: geweldig!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker eten! Vandaag nog genoten van een restje. De eigenaar is ontzettend aardig en laat je alles proeven. Heel veel keus en ik vind het zelf het lekkerst om er naar toe te gaan en te bestellen. Dan zie je al die bakken overheerlijk eten en krijg je keuzestress. Ik had bami rames met saté, lekker rendang en pittige kipstukjes en aubergine en kool als groenten. Dus... ik zeg doen en regelmatig daar gaan bestellen. Je krijgt er geen spijt van hoor.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, wel erg veel te veel voor mij jammer dat er geen kleinere porties zijn zonde om zoveel weg te gooien als het verder niet opgegeten word.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen zaterdag bestelling opgehaald. Stond keurig klaar op de afgesproken tijd, goed verpakt. Genoten van alle gerechten. Onze favorieten waren Sayur Lodeh, Rendang en de Indische balletjes. Puntje spekkoek als dessert maakt het helemaal af.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk op smaak en temperatuur, perfect op tijd klaar!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb al 3 keer besteld en steeds tot volle tevredenheid

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, maar de groente ging niet op. Het was taai en er zat geen tauge bij.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima nasi rames, ruime portie, echt Indonesisch! Suggestie: de ikan (makreel) in een apart vakje of bakje, zodat de vissmaak niet in het vlees (rendang) trekt.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijke bediening. Of je er nu eet of afhaalt, kwaliteit is top!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, zeer vriendelijke service!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Indisch eten van Utrecht!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

4 porties roti koud besteld. Thuis opgewarmd in de stoomoven. Het smaakte heerlijk. Wel even de bestelling nagelopen bij afhalen. In de drukte was de extra Rotiplaat niet ingepakt.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker eten. Het is zo goed van smaak en prima hoeveelheid. Ontzettend aardige eigenaar die heel hulpvaardig is. Ik zit nog na te genieten:)

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker eten, maar ben ook niet anders van jullie gewend!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk! Lekkerdere roti kun je niet krijgen, de bapao’s zijn ook super, eigenlijk is alles hier heerlijk!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd even heerlijk!!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Zal bij een volgende digitale bestelling aangeven wat "jus" van het vleesgerecht te willen om het smeuïger te laten zijn.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti is erg goed en lekker!!! Zo lekker dat je eigenlijk blijft eten ook als je al vol zit...

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Komen hier sinds 2008. Als Indo durf ik te zeggen dat ik van Indisch eten verstand heb. Kortweg 5*!!! Zeer aan te raden!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk Indonesische gegeten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk om zo te bestellen. Het zal wel makkelijk zijn als je de bakjes met komkommer ook in andere maten kan bestellen en niet alleen klein. Eten was zoals altijd weer heerlijk.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk authentiek Indonesisch eten. Beste van Utrecht.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super lekker en handig online besteld.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Vandaag heerlijk roti gegeten! Fijn om van te voren te kunnen bestellen en af te rekenen. Bedankt!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk doch betaalbaar. Verse groenten en lekker gekruid. Vriendelijke eigenaren.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

fantastisch! heerlijk gegeten. de rendang is erg lekker!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en smakelijk eten, echt een verwennerij in deze tijd!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

2 rijsttafels voor 2 personen besteld, het was super lekker!